Szia Laci, most jutottunk el odáig, hogy ceremóniamesteri munkádról elismerő szavakat írjunk, pedig sokszor sokféleképpen emlegetjük, hogy milyen jó volt az A nap és mennyire hálásak vagyunk neked!

Még egy nem túl közeli barátnő is olyan meggyőződéssel tudta ajánlani nekünk a Cero-t, hogy csak azon javaslat alapján már igent tudtam mondani arra, hogy Barna Laci legyen A cero. Na én is ilyen meggyőzően szeretném javasolni őt mindenkinek!

A mi nagy napunkon még nem tudtam, hogy Ceroval mennyire igazán jól jártunk.
Aztán mindenki agyon dicsérte a bulinkat, hogy sok-sok esküvő után a miénk az első, amibe sehogy sem tudtak belekötni.

esküvő, lakodalom ceremóniamester szervez

Ceremóniamester ajánlatkérés

Egy ilyen nagy esemény, közel 100 fővel, bárki, bármit mond, nem megy magától, én pedig csak mosolyogtam és jól éreztem magam, szóval azt hiszem, hogy Cero elvitte a hátán az egészet!

esküvői játék mr és mrs

Nem látványosan, csinnadrattával, izzadtságszagúan, hanem csak úgy egyszerűen, profin.

Sosem gondoltam, hogy attól kell rettegni, hogy egy ceremóniamester részegre ihatja magát, hát menyasszony társaim estéje sokkal többször fulladt balhéba, mint azt gondoltam volna. Szörnyű élmény az ilyen.

Ceróra viszont várat lehet építeni, olyan szilárdan állta az estét és minden esküvő előtti találkozót is egy csepp alkohol vagy bármilyen kínos megmozdulás, megszólalás nélkül.

esküvői játék mr és mrs Ceremóniamester ceró esküvő - Budapest
Azért volt fontos a legjobb cerot kiválasztani, mert 1 pillanatot sem akartunk azon aggódni, hogy vajon kézben tudjuk-e tartani az egész estét. És mi nagyon jó bulit akartunk, nem elégedtünk volna meg kevesebbel! Barna Laci megcsinálta!

Azért tartom ezt fontosnak leírni, mert tényleg sok rémtörténetet hallottam. Ceróval nincs kockázat!

Szeretettel: Dávid & Adri
2019.04.27.

Ceró Ui: Dávid szavaira mindig referenciaként fogok emlékezni amit még az esküvő előtt mondott Adrinak, miszerint:
– “Az addig rendben van, hogy Lacit kifizetjük, de mivel fogjuk neki meghálálni?”

Ceremóniamester ajánlatkérés

STAFF:
Ceremóniamester: Barna László
DJ: Show4You – Boros Dani
Fotó: Nagy Mihály
Helyszín: Lágymányosi Ökumenikus Központ

esküvői játék mr és mrs Ceremóniamester ceró esküvő - Budapest CSokordobás fotó esküvő, lakodalom ceremóniamester szervez csokordobás, esküvő, barna laci, ceró, budapest esküvői játék mr és mrs Ceremóniamester ceró esküvő - Budapest

Ceremóniamester ajánlatkérés