Kedves Egyetlen Cerkófunk, Laci! :)

Beültünk egy Frei Caféba, hogy hiteles környezetben idézhessük fel az első találkozásunktól a vasárnap hajnalni bùcsùzásig eltelt időt.

Napok óta várunk a megfelelő pillanatra, amikor fizikailag és szellemileg is kiheverve az esküvőt, végre köszönetet mondhatunk neked. Valójában még mindig nem tértünk magunkhoz, de ezt az üzenetet már nem halogathattuk tovább :)

esküvő, dabas, fotó- digilabAnnyi mindent mondhatnánk neked…
Köszönjük, hogy úgy emelkedtél ki a násznépből, hogy közben nem lógtál ki.

Veled a hátunk mögött elértük, hogy felszabadultan élveztük az esküvőnket, ahogy szerettük volna és közben minden szervezett maradt.

A násznépünk először csak csodálkozott rajtad, majd hamar rákaptak a Laci ízre, és számukra sem volt kérdés többé, hogy miért választottunk téged.

Hatásodat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmùlt napokban minimum tízzel megugrott a FB ismerőseid száma ahogy láttuk :) .
A sok jelölésért ezúton is elnézést kérünk, de Te tehetsz róla, hogy ennyien jó barátuknak éreznek a családtagjaink közül:) .
Annak külön örülünk, hogy táncoltál velünk. Reméljük több öröm járt velünk mint gond, imádtuk a szombatot és ezért neked is hálásak vagyunk. Ha nem bánod hamarosan küldünk majd néhány képet, köztük a bajszos Cerkóf Betyár fotóját is. :)

Baráti üdvözlettel:

Bódiék :)