Szia Laci!

Azon töprengünk, hol kezdjük el az összefoglalónkat, de talán az a legegyszerűbb, ha a legelején.
Már az esküvő dátumának kitűzésekor is az volt az egyik fő szempontunk, hogy Te aznap szabad legyél – ennyire biztosak voltunk abban, hogy szeretnénk, ha Te tartanád kézben a dolgokat az esküvőnkön.

Esküvő Budapest Holiday Beach Nebro CeremóniamesterAznap aztán bebizonyosodott, hogy tényleg jól döntöttünk, mikor melletted tettük le a voksunkat: odafigyeltél az apró részletekre is, megnyugtattál, ha kellett, felpörgetted az embereket, ha arra volt szükség.

Nagyon szerettük, hogy minden a megbeszéltek szerint zajlott, és ha valamiben mégis változás állt volna be, te előtte egyeztettél velünk, hogy biztosan minden úgy legyen, ahogy mi szeretnénk.
A kellemetlen helyzet(ek)et is hidegvérrel és profi módon kezelted, így semmi nem tudta elrontani aznap a hangulatunkat.

Esküvő Budapest Holiday Beach Nebro Ceremóniamester

A közvetlenséged és humorod azóta is fel-felemlegetjük (nem csak mi ketten, a vendégek is), mindenkinek tetszett az, ahogy megalapoztad a hangulatot a bulizáshoz.

Amúgy is fontos volt számunkra, hogy inkább közvetlen/vicces, mint formális legyen az egész nap, te pedig ebbe a képbe abszolút beleillettél.
Nagyon köszönjük, hogy aznap nem csak egy szolgáltató voltál, hanem inkább egy kedves ismerős, aki velünk együtt örült és akire tényleg számíthattunk.

Gina & Laci
– 2017.04.21. péntek

Ceremóniamester ajánlatkérés

Helyszín: Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel**** Nebro Étterem Budapest
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Dj. Kása Pisti
Fotó: Hajdú D. András
Film/Cinematography: Tarnai Laci “Tatuska”
Szertartásvezető: Simai Marianna
Dekor: “Gina menyadekor” 🙂

[unitegallery ginalaci_nebro]

Ceremóniamester ajánlatkérés