Kedves Laci!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, eldöntöttük, hogy megpróbálunk felkutatni, és leszerződni olyan szolgáltatókkal, akik nem munkájuknak, hanem hivatásuknak tekintik azt, amit csinálnak.

Senkit nem találtunk aki ilyen lelkesedéssel, és élvezettel végezné azt amit csinál.

Nem gondoltuk úgy, hogy ezek a szakemberek, feltétlenül a magukat legtöbbet, vagy legjobban hirdető, drágább szolgáltatók lesznek, egyszerűen csak a minőséget néztük, és azt, hogy rájuk tudnánk-e nyugodtan bízni magunkat ezen a fontos, és megismételhetetlen napon.

Azt már korán eldöntöttük, hogy bár semmi bajunk a rímben beszélő és állandóan kiabáló vőfélyekkel, hozzánk valahogy mégsem illett volna, így akadtunk rá, a számunkra addig ismeretlen Ceremóniamesterekre, és köztük Rád is.

A személyes találkozónk alkalmával teljesen világossá vált, hogy Te kellesz nekünk! Senkit nem találtunk aki ilyen lelkesedéssel, és élvezettel végezné azt amit csinál. Mondtad, hogy a rendelkezésünkre állsz a esküvő szervezése alatt is, bármiben kérhetjük a segítségedet, jó érzés volt, hogy mindenben számíthattunk Rád, már a nagy nap előkészületeiben is.

Szeretnénk Neked megköszönni, hogy az esküvő feszültségeit, aggodalmait ilyen jól, és profin kezelted, és ezzel minket is megnyugtattál. Igazi támasz voltál aznap, akire lehetett számítani mindenben, ott voltál, ha szükség volt Rád, de mégsem Te, hanem mi voltunk a rivalda fényben.
Tudjuk, hogy csak pár sorban szokták megköszönni a segítséget, de pár sornál, jóval több gondot vettél le a vállunkról, ezért annál jóval többet is érdemelsz!
Nagyon köszönünk még egyszer mindent! Hivatásodban, és az életben is nagyon sok jót, és sikereket kívánunk Neked a továbbiakban is!
Julcsi és Ákos
2012.05.12.
Danubius Hotel Aréna