Esküvő, szervezés és Ceremóniamester 2023

Minden év Augusztusának végére az esküvői helyszínek és a profi szolgáltatóknál már beteltek a következő évi, most a  2023-as esküvői szezon szombatok, valamint sok a pénteki, vagy a hétköznap tartott esküvő.

esküvő ceremóniamester eger. Gróf Buttler borászat. Ceró Barna László

Bár folyamatosan érkeznek az esküvői ajánlatkérések és foglalások a 2022-es esküvői szezonra, már meg kellett nyitni így 2022 nyarának végén a 2023-as esküvői ceremóniamester naptáramat.

2022-rem sokan kivártak és a nyár eleje nem volt zsúfolt, hiszen az előző két szezonban, csak május végétől, június elejétől lehetett elkezdeni az esküvőket.
Ezért 2023-ra nagy rohamra számítunk.

Esküvő Nyírtasson a Magyar talléros Pálinkás rendezvényházban. Ceremóniamester Barna László

Ceremóniamesterként ilyenkor már megállapodok az általam „tudatos előfoglaló párokkal” akik nem bízzák magukat a véletlenre és jó előre gondoskodnak a számukra tökéletes szolgáltatók szerződtetéséről.

Ceremóniamester ajánlatkérés

Aki időben lefoglalja a helyszínt és az esküvői szolgáltatókat, hátradőlve nézheti, ahogyan a 2023-es januári kiállítási időszakban más párok kétségbeesve próbálnak még szabad és jó szolgáltatókat találni.

Esküvő, TB-ranch, Tamásipuszta, pajta esküvő, ceró

Kérlek olvassátok át a referenciákat, amelyekből látni fogjátok, hogyan is dolgozok és milyen stabil színvonalat képviselek és milyen hatásokat érek el az esküvőkön!
Barna László Ceremóniamester mester
A tudatos és jó fej párok ceremóniamestere

Ceremóniamester ajánlatkérés