Esküvő Nyírtasson a Magyar talléros Pálinkás rendezvényházban. Ceremóniamester Barna László

Esküvő, szervezés és Ceremóniamester 2022

2020 júliusának végére – és ez minden évre igaz-  a helyszínek és a profi szolgáltatóknál már beteltek a 2021-es szezon szombatok, valamint sok a pénteki, vagy a hétköznap tartott esküvő.

esküvő ceremóniamester eger. Gróf Buttler borászat. Ceró Barna László

Bár folyamatosan érkeznek az esküvői ajánlatkérések és foglalások a 2021-es esküvői szezonra, már meg kellett nyitni így 2020 nyarának végén a 2022-es esküvői ceremóniamester naptáramat.

2021-re legalább 20.000 pár „menekült át” 2020-ról, így szabad esküvői helyszínt szombati napokra már alig találni, de már a péntekekre is esélytelenül indulnak a 2021-es esküvői helyszínt keresők.

Tehát megszaporodnak hétköznap tartott esküvők.
A 2020-as második félévi illetve karácsonyi lánykérések  utáni „szembesülések” ezzel a helyzettel, a 2022-es esküvők korai telítődését fogják okozni.

Esküvő Nyírtasson a Magyar talléros Pálinkás rendezvényházban. Ceremóniamester Barna László

Ceremóniamesterként ilyenkor már megállapodok az általam „tudatos előfoglaló párokkal” akik nem bízzák magukat a véletlenre és jó előre gondoskodnak a számukra tökéletes szolgáltatók szerződtetéséről.

Ceremóniamester ajánlatkérés

Aki időben lefoglalja a helyszínt és az esküvői szolgáltatókat, hátradőlve nézheti, ahogyan a 2022-es januári kiállítási időszakban más párok kétségbeesve próbálnak még szabad és jó szolgáltatókat találni.

Esküvő, TB-ranch, Tamásipuszta, pajta esküvő, ceró

Kérlek olvassátok át a referenciákat, amelyekből látni fogjátok, hogyan is dolgozok és milyen stabil színvonalat képviselek és milyen hatásokat érek el az esküvőkön!
Barna László Ceremóniamester mester
A tudatos és jó fej párok ceremóniamestere

Ceremóniamester ajánlatkérés