Az esküvőnk legnagyszerűbb csomagja a CERO-nk!

 

Egy debreceni esküvőn találkozhattunk veled első alkalommal.
A közös esküvői buli, a barátaink aznapi gondtalan viselkedése valamiért megmaradt az emlékünkben, hiszen amikor az esküvő szervezéséhez értünk egyből mindketten rád gondoltunk elsőként.

Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero

Nem szerettünk volna hagyományos vőfélyt, mindketten az egyszerűbb modern játékos, bulizós esküvői képet képzeltük magunk elé.  Egyikőnk sem az a stresszelős típus az esküvőnket is ennek szellemében szerettük volna eltölteni. Tutira szerettünk volna menni?

 

Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero

Az első e-mail váltásunk alkalmával egyből lejött az profizmus, az a hozzáállás, hogy értünk teszed azt, amit – hogy azon dolgozol hétről hétre, hogy az aktuális pár nagy napja a leggördülékenyebben és leginkább stresszmentesebben történjen.

Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero

Egyeztetések, infó begyűjtés, részletek átbeszélése, mind olyan sablonos esküvős, nem szeretem dolgok, amiktől Gergő menekülni szeretett volna.

Talán a veled való egyeztetés volt az, amihez nem gumipókkal kellett őt odakötözni a kanapé elé. A humoros önfeledt stílusod mindkettőnket megnyugtatott már az első skype alkalmával.

Ceremóniamester ajánlatkérés

Amikor pedig eljött az esküvő napja megtapasztalhattuk azt, amit már egyszer láthattunk, csak most nem külső szemmel, hanem mint menyasszony és vőlegény.

Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero

Egyből kezedbe vetted az irányítást, nekünk igazán semmivel nem kellett foglalkozni. Kooperáltál a fotósokkal, a videóssal, az anyakönyvvezetővel, a helyszín tulajával, velünk, a családunkkal, barátokkal. Nem klónoztad magad véletlen aznapra csak mi nem vettük észre? ?

Ceremóniamester esküvő Barna László Cero

Igazán egyedi, az elképzelt modern és humoros stílust hoztad az esküvőnkre. Külön kiemelnénk, hogy a család és barátok meg voltak lepve mennyi mindent tudsz róluk. Szerintem jól esett nekik is, hogy kicsit belsőségesebben zajlott a program, mindenki be volt avatva mindenbe, tudták mikor mi történik – senki nem maradt le semmiről! Büszkék voltunk rád előttük is!

All in all – > Egy igazán egyedi, humoros 5*-os CERO-t kaptunk tőled 2022.06.25-re, a nagy napunkra.

Köszönjük neked!
Zsófi és Gergő
2022.06.25. szombat – Lazí-Tó Liget Dabas

 

STAFF
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zenekar/Dj.: MaNDiSCo DJ. TeaM
Videó/Film: Tucan Project Fekete Mónika és Papik Péter
Fotó: Kanti Dorottya és Tarr Éva

 

Ceremóniamester ajánlatkérés

 

Ceremóniamester esküvő Barna László Cero Mandisco Team Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero Esküvő ceremóniamester interjú Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester esküvő Lazí-tó Liget Dabas - Barna László Cero Ceremóniamester esküvő Barna László Cero

Ceremóniamester ajánlatkérés