Szia Laci!

Először is szeretnénk még egyszer (de nem lehet elégszer) megköszönni az esküvőnkön való részvételed és közreműködésed.

Az első perctől az utolsó pillanatig számíthattunk Rád, ami a legnagyobb érték.

ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László,Amikor az előkészületeknél jártunk, talán a ceremóniamester kiléte aggasztott minket a legjobban.

Szolidan, de jó kedvűen képzeltük el az esküvőnket. Rengeteg szolgáltatót megnéztünk, felkerestünk és egyre elkeseredettebbek lettünk. Sajnos az „átlagos és sablonos”, illetve a „túlzó és túl sok” kategóriákkal találkoztunk.

ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László,Viszont amikor Veled sikerült időpontot egyeztetnünk, fellélegeztünk és tudtuk, hogy meg van az ideális választásunk. Abszolút egymásra hangolódva, az igényeink és kéréseink maximális tiszteletben tartásával, az egyéniséged nagyszerűségével ötvözve egy csodálatos napot köszönhetünk Neked.

Ceremóniamester ajánlatkérés

Az első perctől az utolsó pillanatig számíthattunk Rád, ami a legnagyobb érték.
Minden vendég barátként tekintett Rád, megteremtve a családias légkört, pont, ahogy elképzeltük.
Tökéletes volt a nagy napunk, minden házasulandó ismerősünknek ajánlunk, hisz jobbat úgy sem fognak találni! 🙂

Móric & Eszter
2018.05.25. Péntek –  Dunabogdány – Forgó étterem

Ceremóniamester ajánlatkérés

STAFF:
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Dj. Bereczki Zoli
Fotó:  Alpern Bernadett
Dekor: Tóth Bianka – DECOR Harmony

ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László, ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László, ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László, ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László, ceremóniamester, visegrád, dunabogdány, ceró, referencia, forgó étterem, ceró, lagziguru, Barna László,

Ceremóniamester ajánlatkérés