Kedves Cerónk,

Amikor ceremóniamestert kerestünk az esküvőnkhöz igazából egy dolgot tartottunk szem előtt: mégpedig azt, hogy iszonyatosan jó fej legyen.

Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna LászlóEnnek reményében, elkezdtünk a neten keresgélni. Láttunk pár ceremóniamestert, elolvastunk pár értékelést, megnéztünk néhány videót, aztán rád találtunk.
Egyből tudtuk, hogy Téged szeretnénk. Talán az első benyomás, a kisugárzás az, ami megfogott minket, de akkor már tudtuk, hogy számunkra Te vagy a megfelelő ember.

Hogy minden apróságra odafigyeltél, önzetlenül segítettél és ahogy a szüleinkkel családunkkal, barátainkkal beszéltél és törődtél.

Már az első találkozásunk alkalmával bebizonyosodott, valóban jól döntöttünk.
Olyan profizmussal vázoltad fel esküvőnk fontos pillanatait lépésenként, hogy pár másodpercre valóban el kellett gondolkodnunk azon valós-e, ami most velünk történik.
Valóban léteznek ennyire tökéletes emberek? Merthogy Te minden szempontból számunkra az lettél, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az esküvőnk.

Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László

Szeretnénk Neked megköszönni mindazt, amit értünk tettél, hogy még tökéletesebbé varázsoltad a mi nagy napunkat. Hogy minden apróságra odafigyeltél, önzetlenül segítettél és ahogy a szüleinkkel családunkkal, barátainkkal beszéltél és törődtél.
Mintha már több éve ismernétek egymást, annyira felkészült voltál, minden kis infót megjegyeztél, így könnyen beloptad magad mindenki szívébe, merthogy szinte már napi szinten emlegetnek.

Köszönjük azt a biztonságot, amit az egész készülődés és esküvőnk alatt nyújtottál. Mert tudtuk, hogy számíthatunk rád.

Laci, egy fantasztikus ember vagy – nagyobbá, szebbé, tökéletesebbé teszed a világot!

Kriszti és Gergő
2018.06.29. péntek  Bugyi, Forster Vadászkastély

Ceremóniamester ajánlatkérés

STAFF
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Gerappa Party Band
Fotó/Film/Cinematography : Stábod
Dekor: Takács Rita
Szertartásvezető: Szilvássy-Garzó Éva

Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László Ceremóniamester, Esküvő a Forster Vadászkastélyban. Ceró, Barna László

Ceremóniamester ajánlatkérés