Ági és Sanyi referenciája az esküvő után pár nappal már meg is érkezett Debrecenből, Fehér Dani képei gyorsan elkészültek (pár képet én is lőttem mobillal), így most mindenki olvashatja, hogyan láttak munka közben:

Életünk legszebb napja Laci, a TOP Ceró segítségével

Egy pár napja még izgatottan vártuk esküvőnket és reméltük, hogy minden rendben lesz. Mostanra bebizonyosodott, hogy jobb ceremóniamestert nem is választhatunk volna és Laci profizmusa nagymértékben hozzájárult esküvőnk sikeréhez.

Sok időt töltöttünk azzal, hogy kiválasszuk a számunkra tökéletes Ceremóniamestert, ezért mi most mások dolgát szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy leírjuk véleményünket, illetve egy nagy köszönetet szeretnénk mondani Neked Laci.

Esküvő Debrecen Ceremóniamester Barna LászlóEsküvőnket külföldről szerveztük, így skypon beszéltük meg a részleteket.

A beszélgetés alatt három nagyon fontos dolog tükröződött Laciból: bizalom, profizmus és humor. Az esküvő napján amikor először találkoztam Lacival és megöleltük egymást, úgy éreztem, mintha egy régi jó baráttal találkoztam volna.
Lakodalmunk leírhatatlanul jól sikeredett Lacinak és a debreceni Ász rendezvényháznak köszönhetően. Nagyon boldogok vagyunk párommal és jobb esküvőt el sem tudtunk volna képzelni magunknak.

Laci hihetetlen jól felkészült belőlünk és profizmusa áthatotta egész esténket.
Kitűnően koordinálta esküvőnk menetét és roppant jó hangulatot teremtett kitűnő humorával. Külföldi vendégeink, akik nem értettek magyarul, is azt mondták, hogy Laci fantasztikus volt.
Mind a két szülőpár áradozott Laciról, nagymamámmal és több barátommal egyetemben, akik hazafele úton még a taxisnak is róla meséltek.

Ceremóniamester ajánlatkérés

Esküvő Debrecen Ceremóniamester Barna LászlóAz első találkozásunktól a 4:18-as selfie-ig szívvel lélekkel odatette magát. Esküvőnk után segített nekünk a pakolásban és utolsóként hagyta el a rendezvényházat.
Elmondása szerint sokat segítettünk neki azzal, hogy az első beszélgetésünk alatt bizalmat szavaztunk neki (ezt egyébként saját magának köszönheti).

Imádjuk Lacit és ezer köszönettel és hálával tartozunk neki a feledhetetlen csodálatos napért. Én azt a becenevet adtam Lacinak, hogy TOP Ceró amit méltán kiérdemelt.
Ha Lacit választjátok ceremóniamestereteknek akkor két dologban biztosak lehettek:
1. Jobb ceremóniamestert nem választhatnátok
2. Jobb kezekben nem is lehetnétek

Esküvőnk másnapján azt irtam Lacinak, hogy alig várom, hogy elmenjek egy lakodalomba ahol ő lesz a ceremóniamester.

Ezer köszönet TOP Ceró!!!
Ági és Sanyi Debrecen

Ceremóniamester ajánlatkérés

Fotók: Fehér Dani

Ceremóniamester, cero, Debrecen Ász rendezvényház esküvő Barna LászlóCeremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz11Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz10Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz9Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz8Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz7Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz6Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz5Ceremóniamester, cero, Debrecen Ász rendezvényház esküvő Barna LászlóCCeremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz2Ceremoniamester_eskuvo_debrecen_cero_barna_asz1

Ceremóniamester ajánlatkérés