Szia Laci!

Ceremóniamester EgerSzinte mindenkiben megfogalmazódik az a kérdés, amikor elkezdi szervezni az esküvőjét, hogy legyen ceremóniamester vagy ne.
Ez nálunk sem volt másképp.

Ceremóniamester EgerTavaly a szüleim voltak egy esküvőn, ahol Laci volt a ceremóniamester, ők mondták, hogy milyen jó volt, ezért ősszel megkerestük, hogy üljünk le beszélgetni, amiből egy 5 órás nagyon kellemes csevej lett.  Amikor elköszöntünk, rögtön tudtuk, hogy igen, ő az, akire szükségünk van.

Nagyon szimpatikus volt számunkra, hogy ő nem az a ceremóniamester, aki éjfélkor lelép, és otthagyja az igazi bulit, hanem neki tényleg fontos volt, hogy végig segítsen és velünk legyen, ahogy ő mondaná „… mert kell, hogy legyen egy józan ember a buliban”

Esküvő előkészületeiben is rengeteget segített, új ötletekkel, és hasznos tanácsokkal látott el minket, pontos forgatókönyvet is készített.Ceremóniamester ajánlatkérésEljött az esküvőnk napja, az izgalmunk, idegességünk addig tartott, ameddig megláttuk, hogy Ceró már ott van a Bazilikánál, vár minket és fogadja a vendégeket.

Egyből egy megoldandó problémával szembesült, amikor meglátta a vőlegényt, sehol a csokor, és a kitűzők.  Azonnal intézkedett, és 10 perc múlva minden a helyére került.

Vanda + Joci from Varga Dániel – VRGfilms.com on Vimeo.

Az egyházi esküvőnk szervezésében az utolsó héten kiderült, hogy az első pillantás sajnos nem tud megtörténni az oltárnál.  Laci ekkor előállt azzal az ötlettel, hogy Joci a Bazilika lépcsőjének a tetején várja háttal a menyasszonyt, aki a bal vállát megérintve megfordul.  És így lett –ahogy a videósunk is megfogalmazta- „A szezon talán legmeghatóbb első pillantása”  Ennél szebbet nem is kívánhattunk volna.

A násznép már a polgári esküvő után úgy tekintett rá, mintha már 100 éve ismernék, nagyon beleillett a társaságba. Ceró szervezésében gyorsan lepörgettük a csoportképek készítését, és senki nem unatkozott.

Ceremóniamester Eger

Egész nap úgy kezelt minket, mintha a legjobb barátai lennénk, akiknek a maximumot szeretné nyújtani, neki tényleg az volt a fontos, hogy ez a nap legyen életünk legboldogabb és legszebb napja, amit soha nem fogunk neki elfelejteni.

Ceremóniamester ajánlatkérés

A vacsoránál is adódtak nehézségek (néhány asztal nem annyi főre lett megterítve, mint amennyire kértük), de ezt a problémát is másodpercek alatt, kellő nyugodtsággal orvosolta.

Nem volt szükség unalmas és hangulatfokozó játékokra, mert amikor megszólalt a mikrofonba mindenki nevetett, a hangulat egész nap fantasztikus volt.

Ceremóniamester Eger

A közvetlenségével, profizmusával, kedvességével mindenkit –szülőket, nagymamákat, barátokat azonnal levett a lábáról.
Laci olyan nyugodtságot sugárzott, hogy ha nem lettünk volna esküvői ruhában fel sem tűnik, hogy ez a mi esküvőnk! 🙂

Ceremóniamester EgerReggel, amikor vége lett a bulinak 06:18 megöleltük, és csak annyit mondtunk neki: Köszönjük!

Ui.: Csak a funky!  😉
Vandus és Joci

2017.08.25  péntek Eger – Hotel Egerpark

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene-DJ. : Tutti Frutti Duó
Fotó:  Korsós Viktor
Film: Varga Dániel
Dekor: Kollár Anna

[unitegallery vandajoci_eskuvo_eger]

Ceremóniamester ajánlatkérés