Kedves Laci!
Nagyon szépen köszönjük, hogy az esküvőnkön Te voltál a ceremóniamesterünk.

Szerintem jobbat nem is tudtunk volna választani.

Pont olyan voltál, mint amilyennek képzeltelek az oldaladon található sok-sok pozitív vélemény alapján, valamint a videochat-es és személyes találkozók alkalmával.

Esküvő Szerbiában Ceremóniamester - Palics, Szabadka

A családom először kétkedve fogadta azt a tényt, hogy ceremóniamesterünk lesz, nem is nagyon tudták mit csinál egy ceremóniamester, mire kell egyáltalán és főleg, hogy miért kerül ennyibe?

De elmondhatom, hogy az esküvőnk után, mindenki teljesen el volt ájulva Tőled és nem csak a családunk, hanem a násznépből is nagyon sokan dicsértek, és bevallom, iszonyú jó érzés volt visszahallani, hogy mennyire király ceremóniamesterünk volt, és hogy honnan szedtük? 😀

Esküvő Szerbiában Ceremóniamester - Palics, Szabadka

Azt pedig, hogy mire kell egy ceremóniamester, egy esküvő szervezése előtt álló menyasszonynak szerintem nem kell magyarázni!

Ha kell egy biztos pont, aki mindenre figyel, koordinál, bejelent, bemond, figyelmeztet, irányít, beszédet mond (ha kell), vicces, problémamegoldó és még sorolhatnám, akkor Barna Laci kiváló választás erre a megtisztelő és nemes feladatra.

Biztos vagyok benne, hogy profin meg fog oldani mindent.

Ceremóniamester ajánlatkérés

És igen, kicsit drága, de higgyétek el kedves menyasszonyok, akik olyan szerencsés helyzetben vagytok, hogy megtehetitek, hogy ennyi pénzt szántok rá, válasszátok Lacit!

Mert az, amit Laci hozzátesz ahhoz a Naphoz, hogy az valóban olyan tökéletes legyen, mint amilyennek megálmodtátok, az tulajdonképpen megfizethetetlen!

Köszönünk szépen még egyszer MINDENT, és további sok sikert kívánunk az életben! Nekünk Te vagy a legjobb CERÓ, és tuti, hogy még nagyon sokáig emlegetni fogunk!

EXTRA TESTIMONAL Balázstól: „Szia Laci, köszönjük hogy te voltál a ceremóniamesterünk, nem bántuk meg egy pillanatig sem.
🙂 Profi vagy, profin dolgozol, profin viselkedsz, egyszóval én bárkinek nagyon jó szívvel foglak ajánlani aki igazi minőségi és emberi „szolgáltatást” szeretne.
Azért írom idézőjelben, mert igaz hogy dolgozni jöttél, de mint vendéget is szívesen láttunk, szóval azon kívül hogy tetted a dolgod sok szép pillanatot is átélhettünk együtt. 🙂 A „hivatalos” visszajelzésünket majd megírja a feleségem. 😀 Szép napot és továbbra is sok sikert és boldogságot kívánok neked! Balázs”

Szeretettel: Noémi és Balázs
2019.09.28. Szerbia Palics / Szabadka

#ceremoniamester #cero #eskuvo #wedding #lakodalom
#szerbia

Helyszín:

Egyházi szertartás: Palics, Mária, világ királynője Katolikus templom
Buli: Hotel Galleria – Subotica-Szerbia
STAFF:
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Videó/Film: Prestige Video Ada – Petrics Ákos
Fotós : Óvári Tina Photography
Dj: Dj. Krizs- Krizsán Tamás
Dekor: Szekeres Angéla
Tánc: Dura Dóra

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester ajánlatkérés