Kedves Laci, Kedves Cerónk,

Szeretnénk még egyszer megköszönni azt a „munkát”, amit a mi Nagy napunkon kaptunk Tőled.

Azért teszem idézőjelbe a munkát, mert volt olyan vendég, aki megkérdezte az esküvő után, hogy Gergő vagy az én régi barátom vagy-e. ?

Annyira felkészült voltál, hogy sokan azt hitték egy régi barát, vagy rokon vagy.

 

Ceremóniamester, Kaposvár, Hajmás, ZselicvölgyAhogy sztorizgattál rólunk, ahogy tudtad ki kicsoda és jó pár embert pár óra után már név szerint szólítottál, nagyban hozzájárult a nagyszerű hangulathoz.

Már az esküvői előkészületek elején tudtam, hogy én nem azt a klasszikus vőfélyt szeretném, aki levesestállal a kezében verselve, viccesnek vélt poénokkal szórakoztatja a vendégeket az ifjú pár kárára.
Tudtam azt is, hogy másik végletet sem szeretném, azt a fajta ceremóniamester, aki kimérten megmondja hova állj, és mit csinálj stílussal észrevehetetlenül van velünk.
Én a kettő közöttit kerestem. És akkor Rád találtam az interneten. Megnéztem pár videót, előadást, olvastam pár véleményét rólad és arra jutottam, hogy mindenképp meg akarunk ismerni.

Számunkra te voltál az aranyközépút, a tökéletes megoldás.

Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar9Amikor azt kívánta meg a helyzet tudtál komoly és érzelmes lenni, ha pedig érezted, hogy fel kell dobni a hangulatot, hoztad a poénokat, de nem a mi kárunkra.
Köszönjük, hogy nem csak nekünk, de jó pár vendégnek életre szóló élményt adtál!

Szeretettel üdvözlünk:
Reni, Gergő
2016.04.16. Zselicvölgy Szabadidőfarm – Hajmás

Ceremóniamester ajánlatkérés

Fotók: LivingRoom Projects

Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar9 Ceremóniamester, Kaposvár, Hajmás, Zselicvölgy Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar7 Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar6 Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar5 Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar1 Ceremóniamester, Kaposvár, Hajmás, Zselicvölgy Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar3 Ceremoniamester_zselicvölgy_eskuvo_cero_kaposvar4