Szia Laci! Kertész- Tóth Judit vagyok :)

Ceremóniamester SzegedTomival már a szervezés legelején eldöntöttük, hogy nem vőfélyre, hanem ceremóniamesterre vágyunk.
Először mi magunk is azt gondoltuk, hogy felvágósan fog hangzani, de úgy éreztük a mi személyiségünkhöz sokkal jobban passzol ez a stílus.

Több ajánlatot is kértünk, de te bizonyultál számunkra a legjobbnak, ezért meg is beszéltünk egy személyes találkozót, ami még inkább biztosított minket afelől te vagy a tökéletes arra, hogy az esküvőnket levezényeld.

Tomi ennyit mondott: – Kicsim van olyan ember, aki többet beszél nálad… :)

Én elég menyasszörny lettem a szervezés végére, még egyszer találkoztunk az esküvő előtt, hosszas beszélgetés után sikerült lenyugodnom a p…ba :) Ezt ezúton is köszönöm.

Az esküvő napján a templomnál alig bírtam a könnyeimmel, ezért az autóból sírva szálltam ki, de te annyit mondtál megint csak, hogy nyugodjak le…
Mivel egy kicsit elkéstem a saját esküvőmről és meghatódtam az osztályom láttán nehezen tudtam visszarázódni, de te türelmes voltál velem, nem siettettél, megnyugodtam és így vonultunk be a templomba.
A lakodalmunk tökéletesre sikerült. Ahogy rólunk beszéltél, ahogy a vendégeket bevontad, neveiket megjegyezted..minden tökéletes volt.
A vendégeink azóta is azt mondják, honnan ismertünk, mert annyira sok mindent tudtál, beszélgettél mindenkivel.
És persze az elmaradhatatlan,- Vona Gábor itt a lagzin?? Bassszki nem semmi  🙂
Ezer szónak és mondatnak is egy a  vége..
Borzasztóan hálásak vagyunk, hogy a tökéletesnél is tökéletesebb lakodalmunkban segítettél nekünk lehengerlő személyiségeddel, tapasztalataiddal, kedvességeddel!!!!!!!
Sok puszit küldünk
Judit és Tomi
2015.05.23. Szeged
Fotók: Sári Zsolt – Photo Chill
Zene: Chane Party Band
Videó: GeriVideó
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Helyszín: Eko Park Szeged
Ceremóniamester Szeged Ceremóniamester Szeged ceremoniamester, szeged,