Kedves Laci! Advent van, az elcsendesedés, a várakozás ideje.

Most még inkább fontos számunkra ennek az időszaknak a reménytelisége, hiszen az idei év mindannyiunk életében nem várt nehézségeket hozott.

Örülünk, hogy van időnk megosztani Veled a gondolatainkat, és kifejezni hálánkat, amiért Te voltál esküvőnkön a ceremóniamesterünk!

Vártunk a megfelelő pillanatra, hogy egy őszinte, felületesség mentes apró ajándékkal lepjünk meg Téged.
Ez a momentum karácsony előtti hetekben érkezett meg, amikor az odafigyelés számunkra nélkülözhetetlen.

Nem is gondolnád, milyen régen ismerünk már Téged, hiszen földiként gyermekkorunk óta számos olyan esküvőn vendégeskedhettünk, ahol vőfély gyökerekkel rendelkező családod hagyományos lakodalmas rigmusokkal örvendeztette meg a násznépet.

Szertartás a Hercegasszony birtokon, Mezőtúron. Ceremóniamester, Ceró Barna László

Az ismerősi kötelék fűzte össze a világjárvánnyal szegélyezett utunkat. Az év eleji bizonytalanságban vidámságoddal, megnyugtató szavaiddal online tartottad bennünk a lelket. Sokat jelentett ez nekünk.

 

Bevonulás Esküvő a Hercegasszony birtokon, Mezőtúron. Ceremóniamester, Ceró Barna László

Jó érzéssel emlékezünk vissza Rád, Laci, hogy segítségeddel életünk nagy napján házassági eskünket meghitt családi- baráti körben mondtuk ki. Nem csak egy ceró voltál, hanem a CERO; hiteles, egyedi, megismételhetetlen és emberi.

Szakértelmed mellett, a tehetségeddel fogtad össze az ünnep eseményeit.

Tudd, hogy a munkád igazi érték! Sosem felejtjük el a személyünkre szabott kedves viccelődéseidet, figyelmességedet, amelyektől, a családunk tagjának éreztünk Téged.

Esküvő a Hercegasszony birtokon, Mezőtúron. Ceremóniamester, Ceró Barna LászlóNehéz a búcsúzás, de mosolyog a szívünk, hogy személyesen is megismerhettünk Téged, hogy szeptember 5-én Veled együtt érezhettük arcunkon Isten mosolyát, és azt, hogy a Nap gyengéden vonja körénk sugarát!

Szeretettel kívánunk Neked és családodnak jó egészséget, szép élményekben gazdag életet!

Szeretettel: Rita és Attila
2020.09.05. Hercegasszony Birtok – Mezőtúr

STAFF:
Helyszín: Hercegasszony Birtok – Wellness & Garden
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Dekor: Gaál Erzsébet –  Százszorszebb Esküvő
Videó/Film: Nagy Gergely Gerivideo
Fotó: Duba Diána Bella Rose
Dj.: Krizsán Tamás Dj Krizs
Torta: – EzisCuki

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester ajánlatkérés

#cero #ceremoniamester #eskuvo #wedding #barnalaszlo #referencia #masterofceremony #lagziguru #szarvas #mezőtúr #ceremóniamester