Egy pár életében két fontos esemény van, az egyik az esküvőjük, a másik a gyerek (vagy gyerekek) születése.

Ceremóniamester esküvő MarcaliAz elsőhöz elengedhetetlen a professzionális segítség, efelől semmi kétségünk nincs „túlélve” az esküvőt.
Így gondoltuk az elején is, ahogy láttuk a tornyosuló feladatokat, a szülők kétségbeesett rohangálását – hajunk hullását 🙂 .

Éreztük, erre a feladatra egy Mester kell, egy Ceremóniamester!

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester esküvő MarcaliA Sógórnőnk ajánlott Téged, a férje legjobb barátjának esküvőjén látott, tapasztaltak alapján. Még aznap megkerestünk, és a sors úgy akarta, hogy pont „felszabadult” a mi legfontosabb napunk napja számodra, vagyis lemondtad szabadságodat és eljöttél, rendet raktál, a sok bukkanón átvezényeltél minket.

Az első pilanattól látszott, hogy profi kézbe adtuk az irányítást, amit sosem tolakodóan, de határozottan tettél bármi váratlan helyzet is ált elő.

Ceremóniamester esküvő MarcaliAz esküvő egy igazi élmény volt, a legszebb élmény számunkra, és ez annak a nyugalomnak, hozzáértésnek és aprólékos szervezésnek köszönhető amit az első perctől tapasztaltunk a munkádban, hozzáállásodban.

Enélkül nem lett volna ez a napunk ilyen feledhetetélen, és ezért Neked tartozunk köszönettel.

Végszóként, a munkád profizmusának legmagasabb elismerése Kern Mama szavai: „Szimpatikus ember volt a Laci, már a kapuban köszönt!” 🙂

Köszönjük szépen!
Ágota és Tibor 2017.08.05. Marcali

 Ceremóniamester ajánlatkérés
Polgári szertartás és az esti buli: Forgách Pince
Templom: Marcali – Táncsics Mihály utca 107.
STAFF:
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Gazda Tamás
Fotó:  Zsirai Tibor
Dekor: „anyuka és sógornő”

Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali Ceremóniamester esküvő Marcali