Kedves Ceró!

Majdnem egy évvel ezelőtt, amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, jobbnál jobb ajánlatokat kaptunk az ismerősöktől, hogy kit válasszunk vőfélynek.

Ceremóniamester esküvő Vasadon a Nádas pihenőparkbanViszont mi nem a hagyományosra vágytunk, segítségnek a nagy napra egy csokornyakkendős úriembert álmodunk meg, egy profi ceremóniamestert, mindenféle felesleges sallang és bugyuta játékok nélkül.

Így jutottunk el hozzád, és az esküvő elejéig aggódtunk is kicsit, hogy mit fog szólni a nyakkendős úriemberhez a mi „hagyományos” násznépünk.

Ceremóniamester -esküvő Vasadon a Nádas pihenőparkban

Aggodalomra persze semmi okunk nem volt, mert végig uraltad a terepet, beloptad magad a násznép szívébe, és még a nagy kritikus, a kedves após is napokig emlegette, hogy mennyire profi voltál.

Ceremóniamester esküvő Vasadon a Nádas pihenőparkbanMint egy jó barát, nagyon közvetlenül vezetted végig az estét, tökéletes hozzáértéssel alakítottad a program menetét, amikor éppen azt kívánta a helyzet, mindenre volt megoldásod, kézben tartottad az egész rendezvényt.

Csodaszép örök emlék marad számunkra az esküvőnk, köszönjük, hogy ebben te is segítettél, köszönjük, hogy a Cerónk voltál!

Dóri és Olivér
2017.06.23. Péntek –  Budapest / Nádas Pihenőpark

Ceremóniamester ajánlatkérés

Helyszínek:
Templom: Pesterzsébeti Szent Erzsébet templom
Polgári és Esküvői vacsora- buli: Nádas Pihenőpark

STAFF:

Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Buli van Band – Balasi Richárd
Fotó: Molnár Tamás Motom fotó
Dekor: Brill Dekor – Gardó Melinda

Ceremóniamester ajánlatkérés

[unitegallery dori_oliver_eskuvo]

Ceremóniamester ajánlatkérés