Kedves Laci,

Annyi mindenben támogattál és segítettél minket és a családtagjainkat a nagy napon, hogy nem is tudom, mivel kezdjük.

Ceremóniamester Szeged Barna László esküvő pajta Babos tanyaMár az elejétől fogva biztonságban éreztük magunkat, ahogy megérkeztél és elkezdted a kezedbe venni a dolgokat, ha intézkedni, terelni kellett akkor te ott voltál, ha gond volt elhárítottad, viccesen, stressz nélkül.

A koszorúslányok és fiúk figyelték az utasításaidat, kétnyelvű esküvő lévén nem lehetett egyszerű a német fiúkat is tájékoztatni, hogy mi következik, hova álljanak, de megbírkóztál a feladattal, mind a magyar, mind a német meghívottak képben voltak az eseményeket illetően.

A jó hangulatot figyemesen őrizted és megspékelted olykor viccekkel, ránk jellemző kis apróságokkal, ez nagyon tetszett nem csak nekünk, de a násznépnek is.

Ceremóniamester Szeged Barna László esküvő pajta Babos tanyaNem léptél le a buli kellős közepén, hanem reggel 6-kor még együtt hülyéskedtél velünk, ezt a 6.20-as selfie is bizonyítja. ?

Egy szó, mint száz, imádtuk amit csináltál, jó fej voltál, könnyed, humoros, összeszedett, az aranylakodalmunkra is téged fogunk választani! ?

Vivien&Sebastian
2017.07.01

Ceremóniamester ajánlatkérés


Helyszínek:

Templom: Szegedi Dóm – fogadalmi templom
Polgári és Esküvői vacsora- buli: Babos Tanya   Mórahalom

STAFF:
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Alibi együttes
Fotó: Kapuvári Gábor Wedding Photography
Film: Doszpod Mónika Film
Dekor: Anka Ildi
Catering: Fekete Sas Hódmezővásárhely
Ceremóniamester ajánlatkérés


Ceremóniamester ajánlatkérés