Kedves Laci, Déör Cerónk

Aki körültekintéssel kezd neki az esküvőszervezésnek és igyekszik kézben tartani a dolgokat, az is hamar szembesül vele, hogy a hiányzó évtizedes tapasztalat és karmesteri jellem nélkül nem fog menni.

Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremoniamester

A felismerésünket tettek követték, 2016. májusában leltünk Rád és az első személyes találkozón felismertük, hogy nem akarunk mást Ceremóniamesternek.

Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamesterArtista hivatást választottál, kívülről könnyűnek tűnik, de csak mert így láttatod, ugyanakkor az éles szem észre veheti a sok munkát mögötte: azonnali válaszok a nem hétköznapi kérdésekre is, hatékony segítség az elkeseredett fodrász-kutató pillanatokban, kisugárzásod lendületet adott Nekünk akkor is mikor más hibájából szétesni látszott minden.

Ceremóniamester ajánlatkérés

„A pénz nem boldogít” – mondják. Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester
A bizalmunkat bőven megszolgáltad már a felkészülési időszakban is | viszont az, hogy az esküvő napján Mi tényleg elengedhettük a gyeplőt és Te tényleg gyengéd irányítással vezényeltél le mindent, oly gördülékenyen mintha maguktól mentek volna a dolgok:

megfizethetetlen maradt számunkra és egy életen át vinni fogunk magunkkal a képeken/videón, barátaink meséiben, gyűrűinkben, emlékeinkben. Magasra tettük a lécet, bőven megugrottad, köszönjük Laci!

Aki Téged keres, jól indít: ha pedig egymásra is találtok vele, higyjétek el, hogy HATALMAS terhet fog levenni a vállatokról

Üdv: ST&Jules
2017.06.30 Péntek Dr. Horvath Gyula és Eszter
The Team:
Film: Álomklip.hu Wedding Films
Photo: Tamás Váradi
Helyszín Bazaar Eclectica
MC – Ceremóniamester: Barna László CERÓ
Music- Dj.: Esküvőreparty.hu Kása István

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester ajánlatkérés

Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, Várkert bazár, esküvő Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremoniamester Várkert bazár, esküvő, eclectica étterem Budapest ceremóniamester

Ceremóniamester ajánlatkérés