Szia Laci! Egy frissen sült ropogós Skandináviából!

Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas PihenőparkNem véletlenül voltunk mi már “tudatos előfoglalók” ahogy te fogalmaztál. Tudtuk, hogy a Nagy napunkat csak egy olyan emberre lehet bízni akinek nem csak a szája nagy hanem egy profi. És Te az vagy Ceró.

Ceremóniamester ajánlatkérés

A felkészülés ideje alatt nem tudunk olyankor írni neked olyan témában amire 5 percen belül ne jelentkeztél volna a válasszal.

Naprakész vagy, és mindent kézben tartasz.
Egy igazi kaméleon!

Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas PihenőparkTöbben a násznépből kérdezték, hogy ki ez a pali?  Egy jó barátotok?  Családtag?
Mert mindent tud rólatok és minket is a nevünkön szólít.

Lehet hogy klisé, de mi tényleg nyugodtak voltunk az esküvő napján. Tudtuk, hogy bármi van, Ceró megoldja. Fel is adtuk a leckét…

De nemcsak egy norvég hideg vérével vetted az akadályokat hanem magasról átugrottad őket! (egy rózsaszín gördeszkáCeremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőparkval) Minden gördülékenyen ment, figyeltél még arra is, hogy nekünk jusson időnk szusszanni egyet.

Nagyon hálásak vagyunk,hogy olyan tökéletes volt a nagy napunk mint amilyennek megálmodtuk és nem utolsó sorban a vendégeink is fantasztikusan érezték magukat.

Reméljük Te is jó szívvel gondolsz majd vissza ránk

Köszönjük! Timi és Laci

2017.06.03. Szombat    Budapest / Nádas Pihenőpark

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester, esküvő, nádas, Barna László ceró
Helyszínek:
Templom: Szent Imre-templom Budapest, Villányi út 25., 1114
Polgári és Esküvői vacsora- buli: Nádas Pihenőpark Vasad, Monori út 100,
STAFF:
Ceremóniamester: Barna László Ceró
Zene: Alibi  együttes
Film és fotó:  One Wedding esküvői fotó – videó Bari Attila és Bárány Péter
Dekor: Fleur and Ballon  
Torta: Egy csipet torta   

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester ajánlatkérés

Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvői dekor Vasad, Nádas Pihenőpark Ceremóniamester esküvő Vasad, Nádas Pihenőpark

Ceremóniamester ajánlatkérés